top of page

Een mooie foto is als een gedicht, maar dan geschreven in schaduw en licht. Hierin vat Marcel zijn passie voor fotografie samen.

Foto Maas is al sinds 1972 gevestigd te Sittard. Na een aantal omwentelingen uiteindelijk neergestreken in het centrum van deze Limburgse stad, richting het station. Sinds jaar en dag staat Foto Maas bekend als echte familiefotograaf. De oorspronkelijke fotozaak is door vader Math en moeder Annie opgericht. Zoon Marcel is in 1990 in de zaak gekomen. Sindsdien een familiebedrijf en is 2007 het jaar dat Marcel het roer heeft overgenomen. Marcel heeft zijn warme, persoonlijke benadering van geen vreemde, daar stond zijn vader ook al om bekend. Een kleine 8 jaar verder heeft “Fotomaas.nl” inmiddels Marcel Maas fotografie niet alleen zijn naam gewijzigd maar ook de werkzaamheden zijn behoorlijk veranderd. Waar eerst de families de studio in- en uitliepen, de nodige hoogzwangere dames de zwangerschap mooi in beeld hebben laten brengen en baby’s en kids gepoept, gekropen en rondgerend hebben heeft de studio sinds 2015 grotendeels een andere functie. In de studio worden vervolgens met name mode-shoots en andere zakelijke shoots georganiseerd. Vanaf 2020 gaat Foto Maas door zonder fotostudio en werken we alleen nog op lokatie. Natuurlijk kunt u nog altijd terecht voor de exclusieve portretfotografie in de typische ambachtelijke “Foto Maas” stijl, bekend om de Rembrandt-achtige uitlichting. Sindsdien zet Marcel zijn opgedane ervaring, kennis en kunde  met name in om ondernemers, hun bedrijf en producten en/of diensten aantrekkelijk in beeld te brengen voor website content en voor drukwerk. Sinds 1 juni 2020 uitsluitend op locatie en middels externe studiohuur. Zie ook Facebook en Instagram.

  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Mijn fotografische werkzaamheden vonden de afgelopen jaren voor 80% buiten de fotostudio plaats. Naast de fotografie heb ik een carrièreswitch gemaakt en ben ik tegenwoordig werkzaam als Medewerker Welzijn in de ouderenzorg. Het logisch gevolg is dat ik het bedrijf per 1 juli 2021        staak en voortaan alleen nog als particulier op locatie bij de klant fotografeer. 

Fotograaf Sittard

Fotograaf Sittard
bottom of page