Profielfoto website.jpg

Met mensen werken is mijn passie.

Dankzij mijn gedegen technische achtergrond kan ik me volledig op de mens vóór de camera focussen en creëer ik met mijn fotografie

* persoonlijkheid

* uitstraling

* beleving

* karakter

* emotie

* sfeer

Profielfoto website.jpg
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Zakelijke fotografie

 

Ik ben Marcel Maas, een bedrijfsfotograaf die door nieuwsgierigheid gedreven wordt. Ik ben pas tevreden als ik voldoende weet over jou, jouw product of jouw dienst om dit zodoende als beste in beeld te brengen.

 

Het karakter van een bedrijf naar boven brengen is waar het mij écht om gaat. Ik praat, luister en stel vragen. Ik wil weten wat de doelgroep is en daarover meedenken om zodoende doeltreffende foto’s te maken.

 

Het schrijven met licht en het gevoel voor mensen, heb ik van mijn vader meegekregen. De techniek heb ik op diverse fotografie opleidingen geleerd.

Mijn stijl heb ik zelf ontwikkeld; ik fotografeer intuïtief, puur en passend bij wat jouw bedrijf wil vertellen aan de klant.

Voor een bedrijf dat producten aan de consument verkoopt, fotografeer ik in een andere stijl dan wanneer het product voor B2B wordt aangeboden.

 

Ik focus me op jou en op datgene wat jij met je bedrijf naar buiten wil brengen. Ik kan in mijn beelden weergeven wat de sfeer, de beleving en het karakter van het bedrijf is, zodat jouw (toekomstige) klant direct doorheeft met welk bedrijf men te maken heeft.

Op die manier trek je, via beeld, de juiste mensen aan.

 

Want online een goede presentatie neerzetten van je bedrijf en je verbinden met je doelgroep, dat is nu meer dan ooit bepalend voor je succes in business.

 

Mijn verschillende disciplines/specialisaties

 

- zakelijk portret/profielfoto

- architectuur/exterieur - interieur/HDR

- bedrijfsreportages

- events

- productfotografie/culinair

- fotografie voor makelaars 

- hoogtefotografie

Portretfotografie

 

Met de overtuiging dat alleen de perfecte opname tot het perfecte beeld leidt, maak ik dankbaar gebruik van de digitale technieken. Het contact met "het model”, het gevoel voor licht en het gevoel voor compositie blijft echter het allerbelangrijkste. Met mijn ervaring, mensenkennis en persoonlijke visie kom ik steeds tot een uniek eindresultaat. Ik neem de tijd, denk mee en geef een creatieve invulling aan specifieke wensen en zorg voor fotografie waarin de persoonlijkheid van de mens en de unieke uitstraling van een bedrijf voorop staan.

"Marcel Maas fotografie" staat voor onderscheidende fotografie.

 

 

Mijn verschillende disciplines/specialisaties

 

- groepsfotografie 

- portretfotografie 

- baby’s en zwangerschap 

- huwelijksfotografie 

Fotograaf Sittard